Blog

El

Intra in camera si lasa in urma lui mirosul intepator de parfum, dupa care eram pur si simplu innebunita.
– Pari trista, mi-a spus, ridicandu-mi barbia cu 2 degete.
– Nu, n-am nimic. Mi-a fost dor de tine doar, am raspuns copilareste si mi-am frecat capul de umarul lui. El a ras si m-a strans tare in brate.
– Draga mea, dar nu ne-am vazut de acum cateva ore. Asa de repede ti se face dor de mine?
– Din secunda in care ochii mei nu se mai scalda in lumina ochilor tai; de atunci incepe sa ma cuprinda dorul. A ras usor si s-a apropiat de mine. Inima mi-a batut cu putere un timp, dupa care s-a redresat.
Dar nu a facut absolut nimic. A stat pur si simplu in fata mea, cu mainile in jurul meu, si m-a privit in ochi. M-a analizat. Apoi a zambit ca pentru o glumita de a lui si m-a sarutat usor.
Nu era orice fel de sarut. Era sarutul acela discret, dar care era flamand. Un sarut in care sunt puse parca toate sentimentele.
M-am uitat printre gene la el si mi-a zambit timid.
– Esti frumoasa, ti-am mai spus asta?
– Si ce daca mi-ai mai spus sau nu? Mereu iubesc momentul in care ma alinti, in care imi spui ca sunt frumoasa…in care…
– Shhht, mi-a spus, asezandu-si un deget pe buzele mele. Taci; iubirea nu se spune, iubirea se simte. Vreau sa simt asta, din nou. Si m-a sarutat iar.
Era el, dar al meu. Era el, langa mine desi eu il simteam pana in maduva spinarii. Traiam prin el, respiram prin el, vedeam si auzeam prin el. Era ravasul pe care viata mi l-a ascuns atata timp! Era speranta care nu ma parasise, de fapt, niciodata.
Era el si ma iubea.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. E frumos sa iubesti..cred..

  2. Frumos , e bine sa pastrez o amintire frumoasa .

  3. Asa e si normal, nu?:p

  4. E foarte frumos<3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.