Blog

Fulgi mari

Stii, mereu mi-a placut sa vad ca ninge cu fulgi mari. Acestia au starnit mereu in mine un sentiment de incredere si stabilitate. Ma relaxeaza sa privesc pe geam, cu cea mai mare cana de ceai fierbinte in mana, si sa vad cum pe masini, pe copaci, pe pervaz cad parca boabe de orez.
Sa ma rezum doar la tine? Fulgii mari imi provoaca fluturii din stomac. E o prostie, stiu, dar parca sunt intr-o legatura stransa. Atunci imi amintesc iar de tine…si oftez. A trecut atata timp de cand nu m-ai strans in brate, de cand nu m-ai mai sarutat…de-ai sti cat de dor imi e de tine.
M-ai intrebat ce m-a atras la tine, de ce, mi-ai pus toate intrebarile posibile. Si ce daca? As accepta orice venind din partea ta, doar ca sa iti aud vocea minunata. Iar ochii tai…as putea sa ii gasesc si in coltul cel mai intunecat al Iadului, al Iadului meu.
Te iubesc si vreau sa iti demonstrez asta in fiecare secunda. Vreau sa simti asta chiar si atunci cand nu sunt cu tine.
Atatea amintiri…si fulgii inca nu s-au oprit din cadere. La fel de mari, acelasi drum, din nori pana pe pamant…
Dragule, eu te iubesc. Nu ma intreba niciodata de ce. Multumeste-mi doar ca o fac.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.