Blog

Si ninge iar…

Da, iarasi ninge. Iarasi scriu si scriu cu lacrimi. Astazi n-am chef; pur si simplu n-am chef sa las sa vorbeasca sufletul meu, ci lacrimile mele.
Ma pierd printre rotocoalele de fum de tigara, iar ceasca de cafea desi e plina, pare goala. Imi amintesc cu disperare ca s-a intamplat din nou. Si nu vreau sa ma gandesc la asta. Ne-am despartit din nou unul de celalalt, ne-am indepartat si relatia noastra s-a rupt.
De ce sa pierd asa prietenii? De ce sa mi se intample mie asta?
Inima mea e nevoita sa aleaga intre doua suflete puternice, ce se bat cap in cap din cauza orgoliului. Si da, doare. Si cat mai doare…
Si ninge iar. Privesc fulgii purtati de vant si suspin. Mi-e dor de el…si de el…si de ei. Si pentru primul nu mai simt nimic…dar doare despartirea asta. Al dracului de mult doare.
E frig afara, e frig in suflet…si e raceala intre noi. Nu inteleg nici acum cum o persoana se poate schimba atat de repede… atat de brusc… atat de dur.

Ma uit la telefon si atat. Mi-e dor sa vorbim, chiar daca n-am vorbit de ieri. Dar nu o sa te sun, pentru ca orgoliul imi spune ca o sa sufar. Nu o s-o fac. Nu o s-o mai fac.
Daca e sa sufere unul din noi, sacrifica-te tu de data aceasta.
Eu m-am saturat de tristete, de lacrimi, de dor…
Si ninge iar…

Renegata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Si aici ninge. Poate ar fi bine sa uiti cateva clipe de orgoliu >:D<

  2. Nu prea pot renunta la elementul cheie din mine.

  3. Doamne . 😐 Pe bune…deci , ai scris pentru amandoua , nu credeam ca mai e cineva care traieste in acelasi timp aceste sentimente..O doamne..sunt de-a dreptul socata , stiu prea bine ce simti , sunt exact in aceeasi situatie..E atat de nedrept cateodata..vreau sa spun..n-ar fii trebui sa fie asa..
    Imi pun intrebarile astea zilnic " De ce pierd asa prieteni , de ce mi se intampla mie ,de ce se racesc prietenii ? " Si nici eu nu inteleg..cum se poate ca asa brusc , intr-o zi , sa dispara totul..
    Da..si aici ninge , iar .

  4. Într-un fel mă bucur că nu sunt singura ce pățește asta…deși e urât sentimentul. Sinceră să fiu, e decizia lor nu a noastră. Ar trebui totuși să nu ne pese. Într-o zi o să se vadă golul pe care l-am lăsat în urma noastră și o să le pară rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *