Blog

Uneori, tot ce ai trait pare fictiune

Mai tii minte ziua in care ne-am cunoscut? Dar zilele care au urmat? Dar ziua in care ti-ai dat seama ca sunt indragostita de tine? Sau poate prima noastra iesire singuri?
Nu inteleg ce e cu tine, de ce esti atat de schimbator… Stii, mi-e dor de tine, dar nu in sensul ala. Intr-un fel ma bucur ca am reusit sa trec peste si mi-am trait viata in continuare; cred ca am depins destul de mult de tine. Dar uite ca fericirea nu a venit doar din partea ta…
Spune-mi cu ce am gresit? Spune-mi de ce te porti atat de posesiv cand nu pot fi considerata decat o sora mai mica pentru tine? De ce lasi orgoliul sa te cuprinda in halul asta? Crezi ca e mai bine asa pentru tine? 
Uneori stau si ma gandesc daca imaginatia mea e atat de bogata incat sa-mi fi imaginat tot ce s-a petrecut intre noi. Si realizez ca nu poate atinge acest nivel. Deci totul chiar s-a intamplat, desi daca e acum sa privesc in trecut, am senzatia ca am vizionat un film.
Sa fie oare atat de mare schimbarea? La mine da, stiu, e vizibila si pana si tu ai remarcat-o. Dar la tine? Tu care nu poti fi doborat de nimeni, sa pot oare eu sa te fac sa-ti pierzi mintile?
Tot ce am trait pare acum fictiune…
Renegata

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. Renegata? 😐

  2. Nu stiu ce sa spun..poate ii e frica .

  3. Sau poate nu…

  4. Tu zici ca s-a schimbat el, iar el zice ca te-ai schimbat tu :))

  5. Da, dar eu recunosc ca m-am schimbat. El nu o face

  6. Iubirea e tare ca moartea, grea ca iadul.A iubi inseamna intotdeauana a suferi si cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca, sa se daruiasca cu adevarat.

  7. Asa se intampla mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *