Blog

Adio

Cred că trebuie să ne alegem sfârşitul. Am tot stat şi m-am gândit și efectiv nu mai pot să cârpesc bucăți din sufletul meu doar ca să ne fie bine la amândoi.
E timpul ca unul din noi să pună piciorul în prag și să facă ceva. Sacrificii fără lacrimi nu există. Sacrificiile unuia pentru doi nu înseamnă nimic. Dacă eu pot să mă sacrific, de ce să nu o faci și tu?

Iubitule, nu e o minciună; e realitatea. Ți-am spus de atâtea ori că realitatea e imperfectă, dar tu ai ales să nu mă crezi și să asculți doar ce-ți spune inima.
Nu merge așa. Eu te iubeam. Încă te iubesc. Dar nu vreau să mă sacrific doar eu. Nu merită…
Iartă-mă ca să poți fi iertat.
Adio.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

  1. Nu se merita.Nici o persoana nu poate lupta la infinit pentru doi.Te plictisesti,sau mai bine zic,obosesti.O relatie e pentru doi,nu poate fi langa tine numai cand totul este bine.Ori luptati impreuna,ori deloc..Ei cred ca daca spun "va fi bine" , "te vreau" , "te iubesc" , "gata,nu ne mai certam si toate vor fi roooz" , asa va fi ..ei nu inteleg ca [virgula] cuvintele astea "nu valoreaza nici cat o ceapa degerata" [Ion,de Liviu Rebreanuu :))) ] …:|

  2. Asa e…e adevarat si adevarul doare al dracului de tare.

  3. prefer sa ma doara un adevar,decat sa ma simt bine in urma unei minciuni sau a mai multor!

  4. Aceeasi parere..nu merita..nu se merita..

  5. Cum gandeam aievea,probabil ca adevarata iubire nu trebuie sa roage, nici sa pretinda, ea trebuie doar sa aiba puterea de a se lamuri asupra ei insasi.

  6. Se merita…Totul ia nastere cu un scop. Totul are un inceput, chiar si sfarsitul. Dar atunci realizezi ca nu are rost…

  7. Asta daca exista adevarata iubire.

  8. Nu stiu , cateodata e mai bine sa renunti.O sa gasesti pe cineva caruia sa-i pese cu adevarat si sa faca si el sacrificii , sau , sa nu fie nevoie de sacrificile nimanui.

  9. Asta sper zilnic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *