Blog

Să nu mori azi

Credeam că o să dureze ceva mai mult, dar se pare că fiecare vis frumos trebuie să se sfârșească mai devreme sau mai târziu.
– O să fii bine? m-ai întrebat după ce ți-ai cerut scuze că e vina ta că s-a sfârșit așa.
– Sper, ți-am răspuns sec și fără vlagă.
– Sper să mă înțelegi…
Nu. Nu e nimic de înțeles. Și dacă unul din noi are de înțeles ceva, să fii tu acela care trebuie să înțeleagă ce e iubirea și să o accepte.
A fost totul scurt pentru mine. Of, dar știi ce doare? Faptul că nu…doare. Faptul că n-am nimic. Sunt într-un fel fericită că s-a terminat azi și nu ai mai prelungit minciuna asta. Sunt fericită că mi-ai spus că e vina ta că nu simți nimic, la fel cum n-ai simțit în nicio altă relație.

Suflete, te rog, mai rezistă puțin. Începe să bată ploaia la geam, mă cheamă afară să sufăr cu ea.
Suflete, te rog să nu mori azi. Mai poți amâna puțin clipa, mai poți trage cu dinții de încă o speranță.
Suflete, te rog, rămâi cu mine. Mi-e frică. Nu mai vreau să plâng, să sufăr… Nu vreau să mor de dor. Nu azi.
O să fiu bine. Promit…
Dar… Nu azi…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. O sa fii bine 😐 esti puternica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *