Blog

Iluzii

Pare atât de greu să te ridici când ești singur… Te privești în oglinda de 2 pe 2 acum spartă și realizezi că pereții deși colorați sunt reci și respingători. Tu, el, ea, ei, toți par acum doar niște iluzii oarbe.
Încerci să te ridici de pe covorul prăfuit și privești în jur. Oare cât timp a trecut de când nu te-ai mai ridicat? Câte nopți și zile au trecut de când singura lumină pe care ai văzut-o a fost becul nenorocit din mijlocul tavanului.
Te ridici și găsești sub masa zgâriată un album cu fotografii, acum răvășit. Găsești fotografiile cu ei, oamenii dragi ție. Presiunea te omoară. Arunci din nou albumul și aproape se rupe când ajunge trântit de perete pentru a nu știu câta oară. Te duci și stingi lumina, în speranța că ceva se va schimba. Când o aprinzi vezi fețele tuturor zâmbind spre tine. Le zâmbești și tu, te așezi pe covor și începi să le povestești durerea prin care treci. Vezi totuși că zâmbetul de pe fețele lor nu dispare și atunci îți reîntâlnești chipul pierdut în oglinda spartă. Singurătatea te izbește puternic și în sfârșit te doboară.
Plângi și blestemi trecutul.
Plângi și blestemi amintirile.
Plângi și blestemi singurătatea.
Plângi și rămâi cu iluziile.

Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *