Blog

Nostalgie

Am intrat din nou în perioada „aia” de nopți nedormite, mii de cafele pe zi și melancolie dureroasă. Aveam nevoie de cineva care să mă asculte, așa că am ieșit cu T.
– Ce-i cu fața asta? Iar nu dormi? De câte nopți n-ai mai închis un ochi?
– De marți, îi răspund de-a dreptul absentă. Nu mă gândesc decât la el.
– Iar începi? Câți oameni ți-au zis să uiți naibii de el și să treci peste? Câți oameni ți-au întins un șervețel cu care să-ți ștergi lacrimile vărsate pentru el? Câți, Denisa?
– Taci! Am ținut la el, mult. Poate prea mult. Mi-am dat seama că în tot acest timp am fost prinsă între el și el, neștiind exact pe cine am în suflet. Dar acum, când stau și văd cât mi-e de dor…
– Nu mai plânge, prostuțo, mi-a spus ștergându-mi lacrima de pe obraz. Fii puternică și povestește-mi: ce mai e acum?
– Nici eu nu știu… Oricare ar fi decizia mea știu că sunt oameni care mă susțin… Dar ce naiba să fac? M-am săturat să încep eu conversațiile și să le închidă el, m-am săturat să îmi fie frică de tot ce urmează. Unde sunt lunile acelea în care toți oamenii îmi spuneau că radiez de fericire? Unde???
– Nu mai boci, copilă! Capu’ sus! Hai, o să fie bine. Ești o fată frumoasă, ai în față un viitor frumos…
– Asta îmi spunea și el. Nu mai rezist. Vreau o minune; vreau să-i vină mintea la cap și să-mi spună orice! Doar să-mi spună…
– O să o facă, doar ai răbdare…
– Dă-mi o țigară.
– Parcă nu mai fumai. Ce te-a apucat?
– Dorul crud. Vreau o țigară.
– Of, Deniso, ce mă fac eu cu tine?
– Nu știu… Îmi dai azi țigara aia?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *