Blog

21 de cuvinte

Te-ai gândit vreodată că viaţa ta s-ar putea învârti în jurul unor cuvinte pe care le poţi ţine într-o singură mână? 
Ce s-ar întâmpla dacă am fi forţaţi să folosim doar 21 de cuvinte pentru tot restul vieţii noastre? Pare o absurditate, dar acum, când citeşti aceste rânduri, te gândeşti că aceste cuvinte te-ar defini sau te-ar arăta lumii într-o altă lumină?
Şi ce s-ar întâmpla dacă ai avea o perioadă în care să te gândeşti la aceste 21 de cuvinte, să le stabileşti şi să le potriveşti cu persoana ta şi să ştii după că nu mai poţi schimba nimic? Că tot ce ai ales rămâne pe viaţă şi nu mai ai voie să modifici nici măcar un cuvânt?
Poate aşa am reuşi să ne înţelegem mai bine; poate aşa am reuşi să ne cunoaştem mai bine. 
Am pune întrebări la care ar răspunde aceste cuvinte. Şi cred că prima întrebare ar fi Oare mai este cineva pe planetă care să fi ales aceleaşi cuvinte ca cele alese de mine?

Iată cuvintele pe care eu le-aş folosi pentru tot restul vieţii, cuvinte care mă definesc:
Apă – Dragoste – El – Armonie – Compasiune – Ură – Încredere – Atitudine – Vise – Speranţă – Noapte – Linişte – Murmur – Pasiune – Vânt – Prieten – Coşmar – Suferinţă – Vârtej – Timp – Durere.

Care sunt cele 21 de cuvinte care te definesc pe tine?
Calipso

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Ai facut o greseala (glumesc, evident): nu cred ca ti-ai putea gasi perechea cautand o lista de cuvinte daca incluzi un "El" printre ele, trebuie sa fie o "Ea" in partea cealalta. Insa analizand problema mai serios… de ce sa te limitezi la 21, 32, 43 sau cate cuvinte vrei tu? Esti tot ceea ce vrei sa fii, iar daca nu esti inca, poti deveni oricand. De ce ti-ai impune singura limite?

  2. Mi s-a parut o intrebare interesanta: cum ar fi sa te limitezi la cateva cuvinte pe care sa le folosesti toata viata? Si aceste cuvinte ar fi mereu pe buzele mele. Nu mi se pare o limita, ci chiar o extrema.

  3. Limita e cam tot o extrema :)) Si da, e o perspectiva interesanta, dar sa vedem daca vei mai fi de acord si peste cativa ani 😛

  4. Sa vedem:p

  5. Ar fi cam asa:Dragoste,vise,zambet,literatura,dor,lacrima,pasiune,inversunare,liniste,El,EU,NOI,incredere,speranta,ploaie,soare,dimineata,muzica,arta,suflet,timp.

  6. Foarte faina imaginea din antet.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *