Blog

Tot ce-mi doresc.

Mi-e dor.
Mi-e dor de copilăria mea veselă, de jocurile prostești din fața blocului, de prietenii cu care inventam tot felul de povești și de plimbările liniștite din ștrand.
Mi-e dor de mine, fetița inocentă care a primit de Crăciun de la Moșul un bebeluș pe care l-a denumit Soledad, bebeluș ce a vizitat cu mine întreaga Europă.

Mi-e dor de acele desene absurde de la grădiniță și de încurajările educatoarelor care îmi spuneau că voi deveni într-o zi o mare artistă.
Acum? Acum totul e pustiu. Privesc pe geam și văd că banca ce râdea cu noi la șotron acum e părăsită. Privesc cum generația care vine stă închisă în casă, bea și fumează.

Totul e atât de negru și pustiu încât stau și mă întreb dacă s-au întâmplat, cu adevărat, toate. Din fericire am fotografiile ca mărturii care îmi șoptesc din albumele de pe raftul vechii biblioteci că vor să fie deschise și lăsate să-și povestească memoriile. Eu asta fac. Stau și le ascult poveștile, acum arhive, știind că erau cândva viața mea.

Tot ce îmi doresc acum este să dispară mirosul de praf și mucegai ce s-a așternut în viața mea. Vreau să nu mai fie totul vechi, de domeniul trecutului, ci vreau ca toate amintirile să fie zilnic reactualizate.

Este dificil să trăiești în prezent, ridicol să trăiești în viitor ș imposibil să trăiești în trecut. Nimic nu este mai îndepărtat decât minutul care s-a scurs.

Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. La 16 ani asa se vede lumea "Este dificil să trăiești în prezent, ridicol să trăiești în viitor …"? Sau vorbim de stari si zile?

  2. Stari si zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *