Blog

Nu torturați artistul.

De ce îl țineți închis doar pentru că el scrie? De ce îl acuzați când el nu scrie decât povestea banală și clasică a Creației?
Da, asta faceți. Îi tăiați aripile, în loc să-l învățați să zboare. Îl țineți într-o colivie de metal, în timp ce el ar trebui lăsat să se înalțe spre cer de pe piedestalul victoriei.
El nu e nebun, așa cum spun toți despre el. El doar se retrage din lumina palidă a Lunii și scrie; scrie versuri, proză scurtă, dar o face doar ca să se descarcă.
Torturați-l pe artist. Asta vreți, nu-i așa? Vreți să-l chinuiți în loc să-l lăsați să predice asupra lumii și să îi învețe pe alții tot ce a învățat el.
De ce?
Lăsați artiștii să descopere, să cunoască să afle.

Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. Citisem undeva ca "arta, inainte sa iti dea aripi sa te inalti dincolo de nori, iti rupe picioarele"

  2. Perfecta dreptate.

  3. Societatea este cea care distruge tot..unii oameni nu se lasa distrusi de societate , pentru ei e de ajuns un singur om ca sa-i faca sa decada , sa se adanceasca in intuneric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *