Blog

Scris pe trup

Aş vrea să desenez în fiecare seară conturul abdomenului tău şi să îţi mângâi suav antebraţul drept. Îmi doresc să mă pierd prin aşternuturile de mătase şi să te caut. Când te găsesc, vreau să te ţin de mână, să te privesc în ochi, şi să îţi sărut podul palmei. Sunt plină de fantezii, ştiu. 
Ce înseamnă pentru mine fantezia? Fantezia e un moment în care creierul tău se îmbină într-o combinaţie nebună cu inima şi dezvăluie o plăcere sau un sentiment sau orice altceva în aşa fel încât să nu pară doar un vis.
Noaptea şi ziua sunt martori, iar visele sunt dovezi necuvântătoare pentru dragostea pe care ţi-o port. 
Pielea ta este un puzzle complicat care mă lasă să-mi bat capul să-l rezolv. Când îţi privesc trupul văd cum pe el apare un scris caligrafic ce lasă în urmă versuri suave de dragoste. Cum trupul are nevoie de apă ca să se hidrateze, aşa şi pielea ta are nevoie de mângâieri însoţite de cuvinte.
Scriu pe trupul tău cu sărutări dulci pline de pasiune și trăiesc intens orice moment petrecut alături de tine. Ploaia cuvintelor tale îmi inundă sufletul și mă face să cad într-o furtună nebună care totuși îmi place.
Te iubesc necondiționat și simt cum dragostea mea se mulează perfect în jurul sufletului și trupului tău. Iubirea necondiționată pare neînțeleasă, dar este ca un manual de folosire; ca manualul de instrucțiuni al inimilor noastre.
Vreau ca trupul tău să fie noul meu papirus, papirus pe care o să scriu toată viața mea alături de tine. Voi avea grijă să nu te zgârii, să nu te rupi și să fii protejat. Te voi proteja cu mângâierea degetelor mele palide, tremurânde.

Calipso

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

 1. Salut!
  Pentru ca imi place blogul tau, am inceput sa-l urmaresc. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
  si daca ai placere sa ma urmaresti…
  🙂 O primavara frumoasa iti doresc!

 2. Multumesc!:) o sa intru si eu pe blogul tau:*

 3. Pasiunile injosesc, Pasiunea inalta! Esti un magician al cuvintelor si al emotiilor.

 4. Multumesc 😀

 5. Imi place modul in care arati cat de frumoasa e dragostea atunci cand se contopeste cu dragostea altcuiva , e impresionant modul in care au fost lasate aceste sentimente..Atat de .. suav.

 6. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *