Blog

Am ceva să-ți spun – Scrisoarea a IV-a

Dragă M,

Probabil abia ai primit cealaltă scrisoare a mea și deja îți trimit alta. Nu am putut aștepta răspunsul tău pentru că…nu m-am simțit în stare.
M, trebuie să-ți mărturisesc faptul că frica și panica mă cuprind de fiecare dată când pun stiloul pe birou și sigilez plicul în care se află scrisoarea ta. Mă simt atât de singură și atât de goală atunci, de parcă las în plic sufletul meu să ajungă la tine și nu o simplă bucată de hârtie.
Îți scriu aici toate problemele mele și probil ăsta e motivul pentru care plâng după ce scriu: îmi amintesc de ele și cu ele rămân în minte.
Ajută-mă, M, pentru că am găsit în tine un sprijin pe care nu vreau să-l pierd.
Mă înec din nou în lacrimi. Te las…
Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *