Blog

Astăzi…

E trecut de ora 10 și eu am ajuns în sfârșit cu capul pe pernă. Mă întorc pe partea dreaptă, cu fața spre perete și oftez. Deschid ochii; ceva mă apasă. Mă răsucesc și îmi las mâna să caute pe covorul pufos telefonul ce își trage sufletul la încărcat. Deschid aplicația și… iată-mă aici.

Sunt puțin confuză. De ce să vreau să scriu acum când, având un mare vid în cap, mă pregătesc de somn? Nici eu nu mă înțeleg câteodată. Dacă tot sunt aici, să spun și ceva inteligent.
Astăzi, după mult mult timp, nu a trebuit să îmi desenez pe față un zâmbet fals de la prima oră. Astăzi am putut zâmbi cu adevărat, cam stângaci trebuie să recunosc, dar a fost un surâs cât se poate de natural.
Astăzi am putut să scriu mesaje în oră fără vreo frică, pentru că puteam să fiu atentă la profesor și să scriu mesaje în același timp.
Astăzi mi-am „tras” din nou accentul ăla ascuțit al dracului de „nemoldovenesc” și m-am simțit superioară, fără să-mi țin nasul pe sus.
Astăzi am realizat că în februarie ultima mea relație a luat sfârșit și de asemenea mi-am dat seama că am fost o proastă că am plâns după el. Pentru ce am făcut asta oare? Nu merita. Dar… cui îi pasă de relație când nu ai nevoie de una ca să te simți bine în preajma cuiva?
Astăzi am mers ca o divă pe stradă cu pletele-n vânt și cu ochelarii imenși care îmi ascundeau privirea de ochii oricărui trecător. Dar știi ce? M-am simțit bine ascunsă în spatele lor.
Astăzi am făcut fotografii și m-am plimbat puțin printre copacii îmbrăcați în verdele crud al maiului și mi-a plăcut să simt vântul cum îmi mângâie fața.
Astăzi am fost eu, copilul naiv care a dispărut în urmă cu 12 ani. Astăzi copilul naiv a revenit și a pus întrebări stupide, a rămas mirat de tot ce îl înconjoară exact ca acum 12 ani.
Astăzi s-a schimbat ceva. Poate chiar totul…


Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

12 comentarii

 1. Anonim spune:

  Foarte frumos!Bravo

 2. Mulțumesc!

 3. Bravo! Continua…

 4. Mulțumesc!

 5. Imi place cum scrii :3

 6. Mersi :*

 7. Anonim spune:

  Te vreau mai optimista, nu uita.
  Orice ar fi..viata merge inainte..cu bune, cu rele:)) trebuie sa facem fata si sa incercam sa nu ne mai intoarcem prea des privirea in trecut, asta ne face sa nu ne mai concentram prea mult pe prezent..ne duce cu gandu' spre viitor..nu e a buna, prezentu' e prezent. O doza mai mare de optimism nu iti strica chiar deloc. Scrii foarte frmos si se vede ca ai talent. Bravo.
  Nopti prea lungi. stii tu:)) hai te-am pupat:*

 8. Multumesc!

 9. 11 mai..

 10. Aaaa. Uuu. O sa tin minte ^^

 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *