Blog

Plouă afară, pe obraji, și în suflet.

Afară încă picură și vremea nu ține decât cu cei mai pesimiști oameni; oamenii care au un firicel de optimism în ei sunt deprimați pe o vreme ca asta.

Eu nu știu exact din ce categorie fac parte. Sunt pesimistă și totuși, iată-mă aici, acum, scriind în timp ce lacrimile îmi sclipesc pe obraji în lumina telefonului. Parcă acum 10 minute totul era bine, vesel și frumos, și acum totul se sparge. 
Mă năpădesc din nou amintirile și încerc să le înec, și odată cu ele mă scufund și eu. Îmi mut capul greu de pe pernă pe ursul albastru care în fiecare noapte îmi veghează somnul. Mă uit pe pereți și constat că tot ce vreau să aflu nu e scris acolo; și nu, nu întreba ce vreau să aflu pentru că voi ști să-ți răspund doar când voi găsi acel ceva.
Mi-e din ce în ce mai greu să accept faptul că în curând totul o să se mute la distanță: amintiri, conversații, zâmbete și îmbrățișări. Mi-e greu să mă gândesc că el va zâmbi altei persoane, îi va face cu ochiul sau va ieși cu ea. O să simt golul ăsta și starea de greață și repulsie pentru imaginea care îmi va arăta că altcineva stă pe scaunul pe care trebuia să stau eu.
Dar totul trebuie făcut și la distanță, nu? Doar așa două persoane văd că nu pot trăi una fără cealaltă. Doar așa dorul va veni din ambele părți și revederea va fi dulce și poate un pic dureroasă.
Afară încă plouă. În suflet se adună norii. Pe obraji șiroaie cad la vale.

Amintiri.
– O cafea fără lapte, te rog, și un Pepsi.
– Și pentru mine tot una fără lapte.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. ti-ai uitat semnatura:D

  2. Calipso cred că nu mai există…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *