Blog

L-aş iubi din nou…

Un om înţelept spunea: O singură dată în viaţă dai de iubirea adevărată. Restul sunt făcături. Ei bine, omul ăla era cu picioarele pe pământ şi cu scaun la cap când spunea asta. Dacă dai o singură dată în viaţă de o iubire adevărată, de ce să te speli pe mâini imediat după ce ea pare să se fi terminat şi să spui: O să mai întâlnesc femei/bărbaţi ca ea/el ?
Dacă ai avut parte de acea iubire, dacă tu crezi că ea a venit şi a fost şi ai simţit ceva pe bune în sfârşit, de ce să o laşi apoi să plece? Ştii, poate a doua şansă nu e pentru toată lumea. Poate nici a treia, a patra, a cincea, care deja – poate – par bătaie de joc. Dar dacă dragostea aia a fost adevărată, a fost simţită şi trăită la intensitatea cea mai mare, cu tot tacâmul de fluturaşi, molii, lilieci şi ce mai au oamenii în stomac, cu floricele roz şi balonaşe colorate, cu fericire şi zâmbete, de ce să o lăsăm pur şi simplu să plece?
Pentru cei care au început deja să-şi scrie în carneţel numele fostelor prietene/ foştilor prieteni pentru că sunt multe/mulţi, ţin să vă anunţ că nu e nicio competiţie „care-pe-care” ce îi vizează doar pe cei care au numărul cel mai mare de iubite/iubiţi. Nu intraţi la facultate cu un dosar cu „foşti” şi nici în C.V. nu o să scrie toate cuceririle voastre.
Dacă nu ai simţit niciodată ceva cu orice persoană din palmaresul tău, îţi spun sincer că nu vei primi decât o etichetă de curvă/curvar. Oamenii s-au săturat să vadă relaţii de o zi, de o noapte, de o oră, doar puţină călăreală în faţa blocului pe o bancă, sau chestii de genul. Oamenii vor să vadă cum sentimentele radiază din sufletele oamenilor şi fericirea lor.

***
Eu l-aş iubi din nou pentru că am simţit. Am trecut prin toate etapele, de la priviri aruncate pe ascuns, la elefanţi ce aleargă veseli prin stomac, de la roşeaţă în obraji la primul sărut, de la verbul „a plăcea” la verbul „a  iubi„.
L-aş iubi din nou pentru că şi-a dat seama că a ignora sentimentele nu e un lucru bun în viaţă, pentru că dacă încerci să le ascunzi şi să te păcăleşti singur nu înseamnă mare lucru. Negarea nu aduce fericire.
L-aş iubi din nou pentru că am stat prea mult timp despărţiţi, am ţinut prea mult la orgoliu şi am fost fraieri.
L-aş iubi din nou pentru că mi-e dor să stau ghemuită la pieptul lui, ascultându-i respiraţia ritmică.
L-aş iubi din nou pentru că mi-e dor de buzele sale calde şi de mâinile lui strânse ferm în jurul taliei mele. L-aş iubi din nou pentru că îmi doresc să scriem mai departe o poveste văzută prin ochii celuilalt.
L-aş iubi din nou pentru că am simţit cu adevărat şi inima nu m-a lăsat niciodată în tot acest timp să renunţ de tot la el.
L-aş iubi din nou pentru că mi-e dor.
L-aş iubi din nou pentru că iubesc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *