Blog

Noapte…

Noaptea asta va fi diferită. Mă voi așeza în pat cu pastilele lângă mine și voi lua decizii grele.

În noaptea asta totul se schimbă. Eu mă schimb. Uită tot ce a însemnat vreodată pentru tine fata mică și sfioasă, palidă și iertătoare. Noaptea asta reprezintă moartea și renașterea mea.
Voi alege prieteni și îi voi zdrobi pe cei care mi-au întors spatele; voi viziona amintiri frumoase și le voi pune într-un loc frumos al minții mele, departe de amintirile pline de suferință. Dar știi ce? Pe acestea nu le dau uitării; vor fi lecțiile pe care viața a avut binevoința să mi le arunce în față. Tot ce se leagă de suferință, lacrimi, durere, va fi lăsat în pace, pentru a-mi putea aminti mereu că din greșeli învăț.
Asta nu e o noapte oarecare, ci e noaptea în care buzele mele ferecate vor reuși să rostească adevăratul și sfâșietorul te iubesc, iar cine va avea urechi să-l audă îl va auzi și cine va avea suflet îl va simți.
Aceasta va fi noaptea în care mă voi gândi la tine necondiționat, fără să mă urmărească vreo frică. E noaptea în care reușesc să readuc la viață sentimentele pe care le aveam pentru tine și reușesc astfel să-mi schimb cristalinul sufletului și să văd din nou lumină în viața mea.
În noaptea asta nu mi-e frică, pentru că temerile mele s-au risipit din momentul în care Luna a ales să-mi fie sprijin.

Aștept venirea zorilor pentru ca ochii mei să se scalde cu imaginea ta, pentru ca mâna mea să-ți mângâie chipul cald, pentru ca buzele mele să redescopere viața.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. Sper sa nu ramai dezamagita.

  2. Dacă voi fi, va fi o nouă lecție de viață.

  3. E bine ca gandesti asa 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.