Blog

Despre Filosofia Sexului

Aş minţi dacă aş spune că citeam fiecare articol de pe Filosofia Sexului; chiar aş minţi.
Dar unele lucruri se schimbă. De când Facebook-ul a avut ideea genială de a închide pagina, pot spune că am început să citesc din nou şi din nou; am luat blog-ul la citit de la primul articol. M-a deranjat, m-a enervat chiar. Ce gest stupid pentru o pagină de valoare! Sunt unii oameni care poate nu au timp la serviciu de exemplu să stea şi să citească un articol întreg de pe blog; intră pe Facebook şi văd imagini cu nişte reguli adevărate date de Radu F. Constantinescu sau câteva vorbe frumoase ale autorului. Astfel ziua unui om se poate schimba.
Dar nu. Asta se întâmplă când cineva nu apreciază sau este gelos pe munca unei persoane. E greu să vezi că alţii cresc, au vizualizări multe, fani, iar tu nimic. Dai report ca ultimu’ om cu net de pe faţa pământului până te vezi cu sacii în căruţă.
Când am primit acel mesaj cu acel link în care eram rugată să dau share că poate cine ştie, poate avem noroc să recuperăm pagina, asta am făcut: am dat share. Bloggerii nu se urăsc între ei. Poate sunt intraţi într-o competiţie, poate îi mai gâdilă un ghimpe de invidie, dar în niciun caz nu se urăsc între ei. Se ajută când e cazul, se suţin.
Am doar 16 ani şi câteva luni. Sunt o copchiliţă. Dar vreau să spun câteva cuvinte clare:
Dragă Radu F. Constantinescu, mulţumesc. Mulţumesc pentru aceste cuvinte pe care le aşezi pe blog, pe Facebook, oriunde. Mulţumesc pentru aceste cuvinte cu care îmi clătesc ochii în fiecare zi în faţa laptop-ului. Filosofia Sexului pentru mine înseamnă o poveste, una foarte frumoasă şi interesantă. E o viziune, e ceva ce se potriveşte perfect cu ceea ce gândesc. Nu ştiu cred că sunt singura persoană care se regăseşte deseori printre rândurile tale sau ale lu’ Otravă, dar ştiu sigur că îmi place tot ceea ce găsesc pe ambele blog-uri. Încă un lucru pe care îl admir este prietenia dintre tine şi Otravă, o prietenie de invidiat pot spune.
Filosofia Sexului reprezintă un alt viciu, un alt element al rutinei zilnice. 
Filosofia Sexului este ceva ce îmi trebuia; ceva ce era musai să descopăr şi să citesc. Mulţumesc.


Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

  1. Si mie imi place blogul lui 🙂

  2. Frumos , ai mare dreptate , ar fi o rusine ca un blogger sa urasca alt blogger..e..josnic.Macar aici sa avem si noi o lume mai "curata".

  3. Bitte schon 🙂

  4. Este intr-adevar un blog care merita citit.

  5. Nici aici lucrurile nu sunt prea "curate", dar macar ne dam silinta sa le facem asa. 🙂

  6. ..da-mi o batista te rog ..

  7. De ce?:)) devii sensibil? 😀

  8. din respect pt ..tine si pt ce ai scris…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *