Blog

Bună dimineața iubitului meu

Deși nu e lângă mine îl pot simți cum se trezește, cască somnoros și deschide televizorul. Lenevește puțin, apoi începe rutina zilnică. Atunci e momentul în care eu aș interveni dacă aș fi lângă el.

Aș aștepta, prefăcându-mă că dorm, să se întoarcă de la baie. M-aș întoarce somnoroasă cu fața spre el și mi-aș așeza piciorul peste al lui. Aș zâmbi cu ochii încă închiși când aș simți buzele lui pe fruntea mea. Aș deschide ochii și m-aș pierde în ochii lui. M-ar ameți, ca de fiecare dată.


I-aș face o cafea în timp ce mi-aș lăsa mintea să zburde printre amintirile noastre. I-aș mulțumi Cerului în gând că mi l-a păstrat doar mie, în timp ce l-aș privi sprijinindu-se de pragul ușii, studiindu-mă.
El e acela. El e bărbatul la care m-aș întoarce în fiecare seară frântă de la serviciu, dar niciodată obosită pentru el. El e bărbatul pe care l-aș alinta în fiecare zi, doar pentru a-l vedea că zâmbește. El e bărbatul spre care aș arăta spunând: Uite, vezi? Pentru pacostea asta am învățat să fac un nod la cravată.
Ești tot ce mi-am dorit vreodată și cadoul cel mai special pe care viața a ales să mi-l dea. Nu pot decât să te iubesc în continuare și să te fac fericit alături de mine.


Bună dimineața iubitului meu!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. am furat asta pentru iubitul meuu :o3

  2. Nicio problema ^^

  3. Ce frumos ai scris!

  4. Da, asta e momentul cel mai perfect al diminetii…:)

  5. cred ca si eu o sa fac asta :)):D

  6. Dau idei bune?:))

  7. Multumesc!!:)

  8. Ma bucur ca esti de acord cu mine^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *