Blog

Doar eu și perna

Când te simți singur, gândește-te că te ai pe tine…

Ar fi un sfat bun, excelent chiar, dacă nu ar exista un moment ca acesta în care să te simți certat cu tine. Ce poți face?
Sper să mă înțelegi. Dacă ești blogger sigur știi ce zic… sigur și tu ai scris măcar o dată despre problemele tale… Acum a (re)venit și vremea mea. Dacă nu ești blogger, lasă-mă să-ți explic. De obicei când eu am o problemă plâng; și mă răcoresc. Îmi trece. Dar acum… nu. Ceva e diferit. Simt că sunt certată cu mine; dar nu știu… nu înțeleg de ce. Și trebuie să scriu. Mă înțelegi?
Acum nu am nevoie de prieteni, de familie, de zâmbete. Am nevoie de o foaie, un pix, de laptop și de voi. Am nevoie să vorbesc cu cineva care să-mi răspundă doar citind. Mă…liniștește.

Oricât mi-aș dori nu pot să plâng acum. Efectiv nu pot, deși am cea mai mare nevoie de căldura lacrimilor pe obraji.
În seara asta voi fi doar eu. Fără mine. Nu vreau să mă ascult, nu vreau să mă cert cu mine. Nu vreau să visez când pun capul pe pernă. Vreau să văd doar negru când închid ochii și să mă odihnesc.
Doar eu și perna.
Nu există eu și cu mine în noaptea asta. Sunt doar eu. Eu și perna…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Si? Cum a fost somnul cu perna?:))

  2. Luuung si linistitor 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *