Blog

Dorințe

Și îmi doresc să fii aici…

Dar nu ești. Nu acum. Știi ce-mi place mie cel mai mult? Să stau afară, mai ales vara, pe scările reci, uitându-mă la lună. Te rog, fă același lucru în noaptea asta. Ieși pe balcon și uită-te la lună. Pune-ți o dorință, eu asta fac mereu, și speră că ți se vor îndeplini.
Mi-ar fi plăcut să fii aici. Să îmi dai hanoracul tău să mă încălzească, dar în același timp să mă ții în brațe. Mi-ar fi plăcut să te țin de mână, iar tu să mă săruți pe frunte…

Iubitule, o să faci asta pentru mine? Nu ești acum, aici, dar putem să fim alături unul de celălalt la distanță? Priveste luna. Lasa-te mangaiat de stralucirea ei și gândește-te la tine, la mine, la noi.
Mi-ar fi plăcut să te privesc în ochi și să-ți șoptesc încă o dată că te iubesc. De-ai fi aici am sta sub aceasta luna atat de plina si perfecta si ne-am împărtăși cele mai mari secrete. Ne-am cuceri din nou doar din priviri. Ne-am îndrăgosti mai mult unul de celălalt.
Ți-am spus azi cât de iubesc?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Multumesc! 🙂

  2. Si eu ii ziceam unui fost prieten sa privim impreuna luna de la distanta si cu toate astea tot s-a despartit de mine ":))

  3. FRUMOS ZIS… iubirea mereu scoate cuvinte alese…din suflet !

  4. :))) ma simt incurajata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *