Blog

Astăzi scriu pentru tine…

Ştiu că eşti acolo şi ştiu că zâmbeşti. Aştept cu nerăbdare mesajul capcană care să mă zăpăcească şi care să-mi arate clar că ai trecut pe aici cu privirea. Dacă tot citeşti, astăzi scriu pentru tine. Scriu pentru acea primă zi în care ne-am văzut şi am stat unul lângă celălalt la aceeaşi masă. Stăteai în dreapta mea…N-o să pot uita niciodată.
Astăzi scriu pentru acea zi de 29 decembrie 2012, pentru acea zi în care simpla îmbrăţişare care înseamnă atât de mult pentru mine a fost urmată de primul sărut. Din acea zi lumea mea s-a schimbat. Ai intrat tu din plin în ea.

Din acea zi te-am iubit necondiţionat şi fiecare secundă petrecută alături de tine îmi stârneşte valuri de fluturi în burtică. În fiecare moment în care nu eşti lângă mine îmi doresc să te sărut, să te strâng de mână şi să-ţi şoptesc cât de mult te iubesc.
Lasă-mă să mă pierd din nou în ochii tăi căprui şi să zăresc în ei acea flacără care a aprins dragostea mea pentru tine. Fă-mă să înţeleg de ce tu. De fapt, nu. Nu vreau asta. Fă-mă să te iubesc şi mai mult. Lasă-mă să desenez cu unghiile inimioare pe spatele tău şi să te sărut uşor pe gât…fără urme.
Lasă-mă să-ţi spun că te iubesc. Lasă-mă să te îmbrăţişez pe la spate şi să te încălzesc cu iubire.
Te rog, uită-te în ochii mei şi spune-mi…vezi iubirea?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. ce draguttt ! <3

    noi ne-am cunoscut pe 26 , voi pe 29 ! :o3

  2. I-auzi, ce dragut 😀

  3. ..peste doua ore in pct ..y.. te astept..) ma vezi?..)

  4. Încă nu;))

  5. imi place ce citesc..nu te laud..nu te periez..) spun ce simt 🙂 pana vineri sper sa citesc ..tot..)

  6. Mulțumesc! Mă bucur că îți place:)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.