Blog

Mi-ar plăcea…

Stai şi te gândeşti că suntem 7 miliarde şi – aproape toţi – comunicăm între noi. O numim socializare. Aparent pare ceva normal, drăguţ şi de bun simţ. La o privire mai în detaliu lucrurile se schimbă.
Sunt destul de mari şansele să te îndrăgosteşti. Norocoasă e femeia care, din când în când se trezeşte cu câte un mesaj romantic de la el. Da, mai există şi bărbaţi din ăştia.
„Shine beautiful!” Ştii cât de fericită m-a făcut acel mesaj? Ştii?! Presupun că ştii dacă l-ai trimis, nu? Eşti aşa un dulce când îmi spui chestii drăguţe…şi aşa te urăsc când mă enervez din cauza ta!
Cuvintele ne schimbă. Ne fac să fim mai buni sau mai răi, ne aduc zâmbetul pe buze sau lacrimi pe obraji.

Dacă te-aş avea mereu lângă mine, 24/24, ai vedea cum tot puful din lume e doar pentru tine. Băieţilor nu prea le plac sentimentalismele, ştiu, dar mi-ar plăcea să te alint în timp ce stai şi te joci, încercând să cerşesc atenţie.
Mi-ar plăcea să văd un meci cu tine şi să te fac să râzi tot meciul. Ţi-aş trânti în braţe o pungă de seminţe, nu de fistic, ca să vezi că nu am pretenţia să mi le desfaci tu că eu am manichiura abia făcută, şi nici nu te-aş implora să-mi iei un Radler. Aş bea cot la cot cu tine o bere, nu o limonadă. Ar fi amuzant. N-aş da check-in ca disperata pe Facebook, „Feeling loved with my baby”…it sucks. Aş sta liniştită, mâncând seminţe ca o microbistă şi încercând să urmăresc mingea pe teren ca o pisică luminiţa de la laser. Nu te-aş lăsa să te uiţi până la sfârşit la meci, pentru că aş încerca să te fac să mă săruţi măcar o dată ca să tac. M-ai săruta. Ar fi perfect. Ai intra în jocul meu şi nu te-aş mai lăsa să ieşi. Te-aş strânge în braţe şi ţi-aş da voie să mă ciufuleşi. Totul ar fi perfect…pentru că am fi împreună.
Mi-ar plăcea, când te supăr, să te privesc printre gene ca un copil poznaş şi să-ţi spun rapid te iubesc, să te sărut şi să fug din faţa ta. Să îţi las acele 3 secunde să relizezi că oricât de tare te-aş enerva tot aş găsi o metodă să te amuz şi să te liniştesc în acelaşi timp şi să te fac să vii după mine.
Aşa sunt eu. Te iubesc. Iubesc să îţi spun asta, dar iubesc mai mult să-ţi demonstrez.
Mi-ar plăcea să fiu cu tine acum…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Daca ar fi 24/24 cu tine exista sansa sa va plictisiti repde.

  2. M-as multumi sa stau intr-un coltisor al camerei lui si sa-l privesc mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *