Blog

Bye bye beautiful Summer

S-a dus şi vara aceasta. A fost o simplă vară, o simplă vară plină de amintiri.
Mi-e dor de iunie. Mi-e dor de începutul nostru şi de Istanbul. Mi-e dor de râsete şi de vorbărie. Mi-e dor de nopţile cu cer senin şi o puzderie de stele. Mi-e dor de acea bancă, acea bancă pe care ne-am întâlnit adesea, şi de grădina cu trandafiri din spate. Eu i-am observat mereu…Dar tu? Mi-e dor să stau cu capul pe umărul tău şi să te ţin de mână. Toate s-au întâmplat vara aceasta…

Mi-e dor de prieteni. Am atâtea amintiri şi deja mi-am propus să scriu o carte cu Iulia. Râdeam că va deveni o carte bună, pentru că va fi scrisă de două nebune ca noi. Mi-e dor de toate momentele nebuneşti din vara aceasta. Mi-e dor de toate ieşirile noastre…de tot.

O să-mi fie dor de vara aceasta. A fost, cu adevărat, vara mea. A fost vara mea chiar dacă ne-am certat şi ne-am împăcat şi…ne-am certat iar. Dar cine ştie, poate toamna va fi la fel de blândă cu noi cum a fost şi vara. Rămân amintirile şi pot oricând doresc să închid ochii şi să mă bucur din nou de acele momente frumoase.

Vara aceasta am iubit şi o să iubesc în continuare. O să-mi fie dor de dragostea de vară, chiar dacă iubirea mea nu pleacă odată cu ea.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

  1. Anonim spune:

    Capul sus! "Don't cry because it's over, smile because it happened." ― Dr. Seuss

  2. Da…se potriveste foarte bine cu starea mea si cu…"peripetiile" mele:))

  3. O sa vina alte veri si mai frumoase 😀

  4. O sa vina!

  5. Nu sti niciodata ce-ti poate aduce toamna…

  6. Nu ramane decat sa astept cu bratele deschise orice imi ofera ea…

  7. daca doresti..nu mai las nici o urma..vizibila..) pe unde trec..)

  8. Nuuuu, îmi place 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *