Blog

My Angel, My Hero.

Probabil observaţi cele două fragmente care îi aparţin… Nu îl cunosc personal, dar cu siguranţă mi-a fost scris să-l întâlnesc şi să mă bucur de el şi să-l consider un înger şi eroul vieţii mele.
Când eram mică ţi-aş fi spus că eroul meu preferat e Lanternă Verde. Acum nu sunt cine ştie ce bătrână, sunt tot mică, dar eroul mi s-a schimbat; pentru mine acest erou e mult mai important decât Lanternă Verde sau alţi eroi de poveşti sau desene animate. Numele lui e Varga Lucian.
Cum am menţionat mai sus, nu îl cunosc personal, dar am un respect aparte pentru el. Este omul pe care eu l-as vrea ca tată să mă educe, ca prieten de distracţie, ca iubit să mă asculte, să mă ajute şi să îmi ofere un umăr pe care să plâng. De când îl cunosc viyiunea mea negativă, rece şi dură despre oameni s-a schimbat total. El este prima pată de culoare care mi-a înflorit viaţa, primul om care mi-a adus un zâmbet adevărat pe faţă după mult timp.

Am propriul meu erou care e o persoană minunată, cu un suflet mare şi extraordinar. Mereu zâmbesc gândinu-mă la toate încurajările lui, la toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat de când a pătruns în viaţa mea, ca un curcubeu după o ploaie de vară. E un adevărat îngeri printre oameni care mă face fericită mereu.
This boy is my hero. I don’t really care what you think.
But I love him.

Îţi mulţumesc pentru că faci parte din viaţa mea, suflet bun!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *