Blog

– Tu de ce scrii?

Când am primit pentru prima oară această întrebare nu ştiam ce răspuns să dau: de plăcere, de nevoie, pentru că aşa mă descarc, pentru că…pentru că. Am aproape doi ani de când scriu şi am primit o singură întrebare de la N oameni, de N ori. Răspunsurile erau diferite şi depindeau de cheful pe care aveam de gând să îl împart cu respectivul curios. Câţiva mă întrebau din politeţe, alţii mă întrebau doar pentru că n-aveau ce face, dar au fost şi oameni care mi-au spus direct ” De ce să scrii? Te-ai ataşat prea mult de ceva ce nu există sau care există doar pentru tine. Nu mai scrie. N-are rost.” Acum vă rog să ascultaţi ce am de spus, pentru că o să răspund cu tot dragul.
De ce scriu? Scriu pentru mine. Am învăţat că prin scris te descarci cel mai bine, laşi sentimentele să curgă fără nicio problemă. Nu scriu despre mine; sau dacă o fac, încerc să modelez totul în aşa fel încât să iasă o poveste, fără să pară realitate. Dar e viaţa mea. Blog-ul are un loc special în viaţa mea. Nu am spus niciodată că scriu doar pentru mine. Fiecare poveste a mea e scrisă pentru ei, cei care mă citesc, mă încurajează, mă critică, mă îndrăgesc. Scriu poveşti pentru ca alţii să le citească şi să se bucure de ele, aşa cum mă bucur eu de alte blog-uri.

De ce scriu? Scriu pentru că aproape nimeni nu (mă) mai ascultă. Aşa mă pot exprima liber, pot critica sau lăuda, fără să aştept un răspuns cu privire la afirmaţiile mele. Pot pune şi eu o întrebare: De ce oamenii nu mai au timp să asculte? Totul depinde de timp, nu? Dacă ne-am opri câteva minute şi am asculta, până şi sunetul de plăcuţe ruginite ale unei maşini, oare câte lucruri s-ar schimba? În bine sau în rău?
De ce scriu? Pentru că totul are un început. Am încercat, am început şi am reuşit să scriu. Scriu pentru orice sentiment trecut, prezent şi viitor. Îmi expun amintirile pentru a-mi elibera memoria, pentru a face loc altor amintiri.
Scriu pentru cele 3 eu: eu din trecut, eu din prezent şi eu din viitor.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. frumoasa ultima fraza

  2. Mulţumesc. 🙂

  3. Si eu scriu din aceleasi motive 🙂

  4. Si eu tot din aceleasi motive scriu. Unii oameni nu inteleg "de ce scriem" sau nu vor sa mai scriem diin diferite motive, incercand sa ne descurajeze, dar adevaratii oameni care apreciaza, te sprinjina si te indeamna, sa-ti umezesti penita si sa dai frau liber cuvintelor pe foaie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *