Blog

Aș muri cu el ca să trăim veșnic împreună

Când am ajuns acasă duhneam a Kent 8. Nu fumasem eu. Eu nu mai fumez. Dar el se distrase pe seama mea și făcuse toate cerculețele spre mine. Era altfel: vesel, gânditor, pus pe glume proaste, dar mult mai liber. 

Totul era diferit, dar nimeni nu vroia să recunoască asta. Mergeam ușor unul lângă altul, zâmbind din când în când și vorbind despre toate nimicurile posibile. Adesea îi prindeam pe furiș privirea iar el o întorcea repede. Râdeam amândoi când vedeam că nu ne putem păcăli.
Era perfect cu toate defectele lui. Era persoana lângă care aș fi vrut să adorm în fiecare seară, doar pentru a mă trezi în toiul nopții ca să încep o bătaie cu perne din cauza sforăitului iritant. Era persoana lângă care aș fi vrut să mă trezesc doar pentru a vedea cum râde de mine până la lacrimi când casc zgomotos ca răspuns la bună dimineața. Era persoana lângă care aș fi putut să mor oricând, doar pentru că știam că ne vom întâlni din nou în viața de apoi și vom călca pe cuvintele până când moartea vă va despărți…
Era persoana pentru care aș fi strigat, în mijlocul drumul, spre cer te iubesc

Mi-am înșelat soarta ca să pot să fiu cu tine…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Bine ca nu te trezesti in miezul noptii din cu totul alte motive :))

  2. Nu inca:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *