SuperBlog

Rapunzel

De când am amintiri ştiu că aveam părul lung: ba până sub fund, ba până în talie, dar niciodată mai sus de mijlocul spatelui. Fiecare persoană pe care o cunosc mi-a spus cel puţin o dată să mă tund. Într-un timp chiar eu aveam acest gând, dar până la urmă îmi aminteam de străbunica şi de vorbele ei Podoaba cea mai de preţ a unei femei este părul. Ar fi păcat să ţi-l tunzi. Nu l-am vopsit niciodată: a rămas aceeaşi culoare castaniu închis, cu aceleaşi bucle imperfecte, cu aceleaşi smocuri care nu vor să stea niciodată.
Am fost cât de cât scutită de probleme cum ar fi căderea în exces a părului sau îngrăşarea în exces. Am încercat să am grijă de el cât am putut, deşi câteodată plângeam când mă spălam pe cap. Calvarul a fost şi este greutatea. Părul meu e aspru, greu şi des, iar dacă l-aş avea până la umeri aş fi creaţă ca o afro. Deci stă mereu în toate felurile.
Am auzit de Gerovital Plant Tratament, dar trebuie să recunosc că nu am încercat nimic niciodată. Farmec mi-a fost recomandat de multe ori, m-am interesat şi m-am uitat curioasă pe site, dar nimic.
Părul meu are nevoie totuşi de ajutor, iar deseori am senzaţia că nu îl îngrijesc cum trebuie pentru că e foarte sensibil şi mofturos. Aş avea nevoie de Tratamentul intensiv de regenerare, pentru că deşi nu folosesc placa sau ondulatorur e vai şi-amar de capul lui şi de asemenea Tratamentul permanent de întreţinere şi pentru protecţie.
O altă problemă frecventă a părului meu a fost legată de şampon. Aproape niciodată nu am putut schimba şamponul pentru că ori începea să-mi cadă, ori făceam mătreaţă şi trebuia să mă întorc la vechiul şampon, deci şi Tratamentul intensiv antimătreaţă e de „adăugat în cumpărăturile pentru păr”.
Mereu am fost Rapunzel, doar că o variantă şaten şi nu blond. Mi-am răsfăţat podoapa cea mai de preţ şi am de gând să o răsfăţ şi mai tare cu produsele din gama Gerovital Plant Tratament! Vor fi un ajutor perfect în îngrijirea părului meu.

Articol scris pentru Proba cu numărul 3 din Superblog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Si tatal meu zice ca feminitatea unei femei e data de par 😀

  2. Are dreptate 😀

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.