Blog

Călători nomazi

Ce căutam ieri am găsit azi, dar nu ştiu dacă mâine voi mai avea. Nimic nu e cert în viaţă. Niciodată nu suntem siguri pe care drum trebuie să mergem. Niciodată nu ştim care e de fapt vocaţia noastră. Ne simţim singuri, deşi avem atâtea persoane în jurul nostru…dar nimeni nu ne ajută, nu ne împinge mai departe. Nimic nu ne determină să riscăm, pentru că nimănui nu-i pasă de deciziile noastre. Poate nici măcar nouă. Din această cauză ne dăm bătuţi atât de des, pentru că nu ştim ce e mai bine pentru noi. Ne uităm înapoi întrebându-ne dacă nu cumva am făcut o greşeală, în loc să ne vedem de drum mai departe şi să căutăm urmele lăsate de alţi călători nesiguri, exact ca noi.
Suntem călători care încă nu și-au găsit locul în lume. Căutăm cealaltă jumătate a noastră undeva departe, fără să ne dăm seama că ea e lângă noi, ba chiar în fața noastră. Ne pierdem ușor și ne dăm bătuți și mai ușor. Preferăm să plângem în fața oglinzii și să ne mustrăm conștiința, în loc să uităm totul, să ne uităm înainte și să mergem mai departe.
Găsim iubirea și nu știm să o apreciem. Ne uităm la ea, ne-o dorim, dar nu știm cum să o abordăm, cum să o atragem spre noi, cum să o atingem. Ea nu vine singură niciodată în viață. Are nevoie de un impuls, de ceva care să o țină în viață. Are nevoie de iubire reciprocă, nu de monotonie; pe principiul iubește-mă azi ca să mă îndrăgostesc de tine mâine.
Suntem niște călători care nu au aflat încă ce e aia fericire; nu au dat de ea și nici nu o caută unde trebuie. Călători nomazi, asta suntem. Încercăm să ne găsim locul, dar nicăieri nu e potrivit pentru noi. Niciodată nu putem vedea partea plină a paharului când vine vorba de noi, ci vedem praful așezat pe marginea paharului.
Privim pierduți și plini de orgoliu spre fericirile altora în timp ce fericirea noastră se uită în gol spre noi, dar noi o privim și o ignorăm. Nu e ceva bogat și strălucitor care să ne ia ochii. E o aspirație oarbă.

Regula numărul 4: Nu căuta sclipiri de noroc printre oameni. Caută-l în praful ridicat în urma călătorilor nomazi.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *