SuperBlog

Revelion cu Luxury

Mă uitam în oglindă și nu știam dacă sunt destul de elegantă pentru un asemenea eveniment; nu era o oarecare trecere într-un an nou, ci era și o ocazie mai specială: ultima noapte din an o petreceam în sufletul familiei Luxury. I-am cunoscut pe LuxuryGifts.ro, cu puțin timp în urmă. Analizam site-ul și îmi clăteam ochii cu lucrurile frumoase găsite. Măream imagini și analizam fiecare bijuterie în parte, până la cel mai mic detaliu. Nicio greșeală de șlefuire, nimic; totul era perfect.

Toate cadourile de Crăciun le luasem de acolo și mă atașasem oarecum de Luxury. În noaptea aceasta asortam rochia neagră din dantelă cu un colier verde găsit nu de mult pe site. L-am îndrăgit pe loc și nici nu am mai stat să mă gândesc: l-am luat.

Eram emoționată: nu apucasem să vorbesc prea mult cu ei și nu știam cum să mă comport. Ea era o doamnă stilată, plină de viață, elegantă și modestă. El era un domn înalt, reflexia perfectă a ei, la fel de elegant și cu un aer ceva mai înțepat decât al ei.

Le-am zâmbit timid fără să știu cum să reacționez. Ea a venit la mine și m-a îmbrățișat ca pe o prietenă de o viață, iar el mi-a strâs mâna decent și m-a salutat înclinând capul. Erau perfecți împreună și oricine s-ar fi uitat la ei devenea invidios.
M-am așezat la masă lângă ea și a început să îmi povestească cum de mai bine de 20 de ani Luxury aduce zâmbete pe buzele oamenilor prin cadourile de suflet care păstrează amintirile vii și care fac emoțiile să crească.

Luxury pentru mine este un Moș Crăciun zilnic, chiar dacă nu primesc mereu un cadou de la ei. Dar privind toate cadourile minunate mă simt împlinită și fericită, știind că într-o bună zi unul dintre produsele lor minunate va fi al meu.

Acum, stând între membrii familiei Luxury, știam că totul e făcut și oferit cu suflet, cu atenție și cu tot dragul.

Articol scris pentru Proba cu numărul 12 din SuperBlog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.