SuperBlog

Să fie Classy!

Se ştie prea bine că femeile au vrut mereu să iasă în evidenţă şi să se deosebească de celelalte femei prin orice: o altă bluză, un alt sacou, o pereche de pantofi cu tocul mai înalt decât perechea de pantofi a prietenei, o geantă nouă, orice. O să folosesc replica fostului ambasador al României la Miami, pe care am avut ocazia să-l cunosc; acesta mi-a spus: Prima oară am văzut la Paris o femeie care să-şi asorteze pantofii cu geanta. Era un lucru superb, care îţi gâdila privirea. Într-adevăr, Parisul este o metropolă a modei -din punctul meu de vedere- dacă o putem numi aşa.
În geanta unei femei găseşti de toate, sau mai bine spus în geanta unei femei nimic nu se pierde, dar nici nu se găseşte. Am auzit de Magazinul Reeija recent, m-am uitat pe site puţin şi chiar mă gândeam să îmi iau o poşetă nouă şi de asemenea mi-a surâs şi husa din piele pentru tabletă. Printre genţile de damă găsite pe site am găsit fix ceea ce îmi trebuia: o geantă mărişoară în care să-mi încapă toate nimicurile posibile sau de ce nu caietele pentru şcoală.

De multe ori m-am gândit să fiu designer de genţi pentru că am avut o slăbiciune pentru poşete, poşetuţe, plicuri şi tot ce ţine de genţi în general. Am o frumoasă colecţie de vreo 30 de genţi de toate culorile, dimensiunile şi din diferite materiale. Am vrut mereu să creez o geantă mare, care să fie classy, dar nu în exces, pentru a putea fi folosită şi de o doamnă cu munca la birou sau de o profesoară şi de o studentă, şi de o femeie trecută de vârsta a doua, dar care e mereu în pas cu moda. De ce geantă mare? Pentru că mereu eu port la mine şi o agendă, evenual şi un penar plin de pixuri care cântăresc mai mult decât geanta în sine. Coco Chanel spune că O femeie cu pantofii potriviţi nu e niciodată urâtă. Dar cum ar fi fost să spună O femeie cu pantofii potriviţi şi cu o geantă asortată nu e niciodată urâtă. ? Din punctul meu de vedere o femeie e stilată dacă are pantofii şi geanta de aceeaşi culoare. Pata de culoare.
De asta avem nevoie de o geantă care să ne definească, care să fie aleasă cu stil şi care să ne scoată în evidenţă într-un fel modest.

Articol scris pentru Proba cu numărul 7 din SuperBlog2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Hmmm, nu sunt de acord. Eu nu mi le asortez mereu 😀

  2. Eu mereu mi le asortez:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *