SuperBlog

Ștampiluțe

Ștampiluțe…hmm…interesantă idee! Mai ales pentru o persoană egoistă în materie de cărți așa ca mine. Da, sună puțin deplasat, dar eu deja am o ștampilă amuzantă cu care am „murdărit” toate paginile de titlu ale cărților din bibliotecă. E vorba de o siglă pe care deja o are o editură -nu o să-i fac reclamă acum- o ștampilă pe care mi-o doream de mult timp. Raftul Denisei scris simplu, semn că respectiva carte e proprietatea bibliotecii subsemnatei și o pisicuță dormind tolănită pe niște cărți.
Acesta este avantajul unei ștampile din punctul meu de vedere: dacă ești atât de rău ca mine când vine vorba de cărți, apucă-te de pus ștampila pe toate care îți cad în mână și arată-le bine că e cartea ta atunci când o împrumuți. O vrei înapoi nu? Doar așa o poți primi în ziua de azi.

Am vrut la început să-mi fac o ștampilă online dar părea mult prea complicat pentru mine. Un USB cu ștampilă? Și cum rămâne cu ștampila clasică? Cum rămâne cu acel click când lași ștampila neagră pe foaie? E un sunet care te scapă de stres. O ștampilă te definește pentru că o creezi tu așa cum îți dorești, un semn distinctiv față de alte milioane de oameni cu ștampilă.
Povestea ștampiluței Raftul Denisei se încheie aici. Care e povestea ștampiluței tale?

Articol scris pentru Proba cu numărul 9 din SuperBlog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *