Blog

Cât mă pricep să te iubesc

Dacă o fi puțin sau mult doar tu poți observa. Eu una sunt topită. Te-am găsit printre atât de mulți oameni încât încă nu cred că tu chiar exiști în viața mea.

Atât mă pricep să te iubesc: de la Pământ la Soare, de la Soare la Lună, de la Lună la Pluto, de la Pluto până într-un alt univers. Mă simt împlinită, mă simt fericită și nu mai am nevoie de nimic. Am totul avându-l doar pe el, am totul primind iubirea lui caldă.

Te iubesc. Cuvinte puerile și spuse deja de prea multă lume; dar uite că te iubesc cu sufletul și nu-mi doresc să trec niciodată peste acest sentiment, peste starea asta care vine cu fluturi în burtică.
Atât știu eu să te iubesc: să te răsfăț, să îmi fac griji, să simt și să trăiesc alături de tine.
E o noapte atât de frumoasă…și tot ce îmi doresc e să te țin de mână și te privesc cum intri într-un somn adânc, oftând cu un zâmbet drăgălaș pe buze.
Noapte bună, iubitule…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Off acum nitel timp spuneai aceleasi cuvinte dar pentru altcineva ..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.