SuperBlog

Totul într-un hibrid

Pluteşti, nu conduci, asta mi-au spus când mi-au pus cheile de la noul Auris Hibrid. Hmm…un argintiu sexy îmi făcea cu ochiul. Trebuia doar să descui mașina, să mă fac comodă în scaunul din piele neagră. Totul era drăguț: și interiorul și exteriorul. Se îmbinau perfect…Cum să nu-ți dorești o Toyota?!
Am băgat cheia în contact și am învârtit.

Dintr-o dată am fost înconjurată în mașină de un tors discret al motorului silențios și de o muzică în surdină cu un bas perfect vibrând în difuzoare. Eram pregătită pentru test drive și abia așteptam să văd dacă această mașină îmi atinge așteptările. Nu eram cățărață într-un tanc, dar mi se părea că sunt la înălțime. Roțile se învârteau rapid, și totuși legal, pe carosabil și eu simțeam că plutesc. Deci sloganul era adevărat… Am oprit la primul semafor și noul system Hybrid Energy Drive și-a făcut simțită prezența. Era atât de avantajos și totul părea ireal. Îmi plăcea. Era tot ce îmi doream. Avea emisii reduse de CO2 și asta mi se părea perfect, la fel și economia de carburant. De asemenea, în trafic mă mișcam ca o fantomă, scurtând parcă din drum, deși aveam de parcurs aceeași distanță ca în fiecare zi. Eficiență în trafic…bifat!

Am avut o zi perfectă conducând noul Hibrid. Părea că e scos dintr-o poveste fantastică cu mașini, sau dintr-un film SF despre viitorul mașinilor. Era cu adevărat o mașină cu care puteai zbura, cu care nu simțeai gropile din asfalt, o mașină care te încălzea imediat iarna sau te răcorea la minut vara.
Era perfectă din toate punctele de vedere. Am ajuns înapoi la reprezentanța Toyota și am predat cheile:
– Ei, bine, cum a fost? m-a întrebat un domn înalt care mi-a luat cheile.
Excelent, am simțit că plutesc exact așa cum mi-ați spus. Mâine o să vin să iau mașina! E ceaa ce-mi doresc cu adevărat. Are de toate: siguranță, precizie și eleganță. Am totul într-un Auris Hibrid.


Articol scris pentru Proba cu numărul 13 din SuperBlog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *