Blog

Tu n-ai voie să plângi, femeie!

De ce să plângi, frumoaso, atunci când nu mai iese nimic cum vrei?
De ce să lași lacrimi să-ți încălzească pielea fină a obrajilor când el nu e lângă tine să ți le șteargă?
De ce să îți înroșești frumoșii ochi verzi când simți că dorul te cuprinde?
Știu că merită, că ar fi o absurditate să spun că nu se merită, mai ales pentru persoana iubită, dar câteodată lacrimile ne fac mai mult rău deși simțim că ne răcorim pe moment. Tu n-ai voie să plângi, fată scumpă! Când o femeie plânge Doamne Doamne se întristează și el. Nu-l întrista. Arată-i Lui că îi respecți deciziile chiar dacă te doare. Arată-i că poți face față tuturor tristeților și obstacolelor din viață fără lacrimi. Fă-L fericit când veghează asupra creației Lui.


Tu n-ai voie să plângi, femeie! Ridică ochii tăi frumoși spre cer și zâmbește, pentru că ești frumoasă. Arată-le tuturor femeia puternică și răbdătoare din tine, femeia care acceptă tot ce viața îi oferă, cu zâmbetul pe buze. Nu-ți lăsa fruntea încrețită din cauza grijilor. Nu ofta cu ochii pe telefon sperând la un semn bun venind din partea lui. N-o să vină. Totul se întâmplă cu un scop. Ochii care nu se văd se caută și când se găsesc scriu povești de dragoste împreună.

Nu mai plânge, dragă fată! Ridică ochii spre oglindă și vezi femeia frumoasă care s-a născut dintr-o copilă deosebită și zâmbește. Zâmbește spre ceea ce îți arată oglinda pentru că nu mai găsești nicăieri în lume ceea ce vezi. Ești unică! Așa trebuie să fie și lacrimile tale: unici și rare. 

Tu n-ai voie să plângi, dragă femeie!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. Dar tu de ce plangi?

  2. De dor…dar de data asta nu eu plangeam 😀

  3. nici eu nu mai stiu sa plang

  4. Nici nu trebuie sa plangi 🙂

  5. copii de ce plang?

  6. Pentru ca adultii sau lumea in general le ofera un motiv pentru care sa planga…e trist

  7. nu… plang cand isi striga nevoile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *