Blog

Cine sunt?

Chiar așa, cine sunt eu? Sunt un simplu om, un simplu muritor ca toți oamenii. Sunt un om cu calități și defecte. Poate balanța e înclinată mai mult spre defecte, sau poate doar eu văd lucrurile așa. Sunt un om care s-ar putea mândri cu câteva shit-uri mai speciale făcute în viață sau un simplu om care își vede de treabă, chiar dacă e mult deasupra altora. Sunt pur și simplu eu.

Sunt un om care a căzut de multe ori, singură sau împinsă de cineva, un om care a mințit, care a trădat, care a făcut rău și s-a hrănit cu răul altora. Sunt un om care a urât și care a primit ură, un om care a suferit și care a pansat răni făcute de cei dragi.
Sunt un om care a crezut orbește în oameni, în fericire și în iubire până când ele s-au dovedit a fi eșecuri și dezamăgiri. Sunt un om care a înteles, într-un târziu, că viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi fericit, și că fericirea nu este condiționată de a avea totul, ci de a te avea pe tine, de a fi liber și de a avea iubire. 

Sunt un om care a descoperit iubirea adevărată când credea că viața nu are niciun motiv adevărat pentru care să vrei să trăiești. Totul era monoton și plictisitor, în alb și negru, până în ziua în care fluturi au început să tresară în corpul meu. Din acea zi totul s-a schimbat și eu am devenit alt om.
Cine sunt? Sunt un om care a cunoscut și binele și răul, care a ales rațional dar și irațional, un om care, atunci când privește în urmă nu are niciun regret sau vise neîmplinite. Sunt un om care acum nu regretă nimic. Sunt un om care a luat decizii corecte care nu au mers bine, nu un om care a luat decizii greșite. Nu am de ce să regret ceva, pentru că din fiecare pas făcut în viață am avut ceva de învățat.

Chiar așa, cine sunt eu? Sunt un simplu om, un simplu muritor ca toți oamenii.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

 1. Ne regasim in postarea ta, sau cel putin eu..da "un simplu muritor ca toti oamenii"

 2. Mă bucur că te regăsești în postarea mea. 😀

 3. "Omule, nu mai privi înapoi peste umăr
  Gândul să-ți fie-mpreună cu fapta mereu
  Mergi înainte, chiar de e greu
  Este drumul tău"

  https://www.youtube.com/watch?v=gsmuB8CCEQU

 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *