Blog

I close my heart, and I hope to die

Inima mea a fost deschisă pentru prea mult timp. Până acum. În sfârşit am găsit persoana cea mai minunată din lume, persoana care mă înţelege şi îmi inspiră încredere. 
L-aş iubi mereu, pentru tot ceea ce este şi pentru tot ceea ce îmi oferă, fie şi un strop de iubire. L-aş iubi pentru toate stările de bine, pentru toate gesturile mărunte şi pentru toate mofturile pe care le-ar putea face. L-aş iubi mereu doar pentru că m-a determinat să îmi închid inima în urma lui şi astfel nu mai las pe nimeni să intre acolo. Pe nimeni. Niciodată. A intrat acolo şi nici cu forţa nu l-aş mai putea scoate; e special, e unic, e…el.
L-aş iubi mereu pentru fiecare zâmbet pe care mi-l întinde pe faţă şi pentru fiecare zâmbet pe care mi-l adresează şi care mă face să mă simt un ţânc de 5 anişori. L-aş iubi mereu pentru că e lângă mine mereu, indiferent de situaţie, ţinându-mă de mână la fiecare pas ca să nu cad.
Uşile inimii mele s-au închis după el şi l-am păstrat grijulie înăuntru. Mi-a încălzit inima şi m-a făcut fericită, a avut grijă de mine şi mereu m-am simţit în siguranţă ştiind că doar el e în inima mea.
Acum am tot ce îmi doresc; sunt împlinită şi în sfârşit fericită, datorită lui.
Îl am în inima mea mereu, am închis uşile după el şi am păstrat acolo toată fericirea. 
Aş putea muri acum, fiindcă aş muri fericită, iubită şi iubind.


Te iubesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Anonim spune:

    Foarte smecher, ia sa vedem cat rezisti sa traiesti cu aceasta iluzie 🙂

  2. Nu e o iluzie…:) o sa rezist sa traiesc asa, stai fara griji:)

  3. Anonim spune:

    bine cum stii. Succes, sa va iubiti ^_^

  4. Multumesc 🙂 sigur o sa o facem

  5. Mi-e drag sa te vad asa fericita 🙂

  6. Multumeeesc! :* Chiar sunt, in sfarsit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *