Blog

Când eram singură pe pământ…

Când eram singură pe pământ el știa asta. Simțea cumva că mă simt ca dracu’ și-mi scria, ori mă suna, ori ceva ca să vorbească cu mine. Mă liniștea. Era singura mea alinare, singura mea speranță, singurul lucru de care mă puteam agăța pentru a rămâne ancorată în prezent, în realitate.
Când eram singură pe pământ vedeam cine îmi erau adevărații prieteni; doi-trei oameni. Și asta era cea mai puternică lovitură, cel mai puternic șut pe care viața mi-l putea da. De fiecare dată când cădeam nu era aproape nimeni care să mă prindă, care să mă ridice și să mă salveze. Eram singură…
Când eram singură pe pământ, singura mea speranță mai erau visele care credeau în mine, subconștientul meu care încă își punea mari speranțe în mine, când nici măcar eu nu îmi mai dădeam nicio speranță. Să vezi că tot ce ai clădit alături de cineva ieri se duce azi dracului… Mă durea și îmi doream să îi șterg pe toți din viața mea.
Când ești singur pe pământ deschizi cu adevărat ochii și vezi ce oameni cu sânge albastru prin vene trăiesc în jurul tău. Nu știi cum i-ai ales, nu știi cum i-ai putut cataloga drept prieteni. Atunci rostești cuvântul încărcat de ură, scuipând venin odată cu el; prieten… Cine o fi fost unul adevărat oare? Abia atunci vine clipa când realizezi că ești în toate facultățile, chiar dacă toată lumea spune că ești nebun de legat, și că poți să trăiești și singur, fără să fii înconjurat de prieteni falși. Te amăgești cu prietenii buni… Nu există prieten bun. Există doar prieten. De fapt…nu mai există.
Când ești singur pe pământ nimeni nu se mai gândește la tine. Până și în tine se dă o luptă, nici măcar tu nu ești de partea ta. Subconștientul nu te iubește, nu te cunoaște, nu te ajută. Ești singur.
O să te iubesc mâine, fiindcă astăzi încă nu te cunosc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

 1. Buna,
  Vino si ia imagini miscatoare gif de Craciun foarte frumoase pentru blog.
  Magia sarbatorilor te va cuprinde chiar de astazi.
  Coltisor de Rai
  Animated Gif Free
  Valy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *