Blog

O linie subţire…

Și e atât de frumos când ninge… Uite cum fulgii cad și se topesc când ating pământul. Ți se lipedc nările de la atâta frig și ger… Dar e frumos.
Doi îndrăgostiți se plimbă în amurgul lui decembre. Îi urmăresc de la distanță, îi admir, și le zâmbesc fără ca ei să mă vadă. E frumos.
Senzația aceea minunată când ai alături persoana iubită, persoana lângă care simți că vrei să îți trăiești viața, persoara lângă care îți dorești să te trezești dimineața, persoana lângă care ai vrea să mori.
Viață și moarte, zâmbet și lacrimi, dragoste și ură. O linie subțire între fiecare concept, o balanță care se înclină în fiecare secundă, când spre bine când spre rău.
Mă uit din nou spre cei doi. În jurul lor s-a format un cerc luminos, de parcă iubirea i-ar proteja. De fapt, asta se întâmplă când iubești. Te simți protejat, iubit, apărat și…acasă. Acasă e iubirea, acasă e factorul care înclină balanța. E o linie subțire între întuneric și lumină, o linie subțire între certuri și împăcări.

O linie subțire numitar destin, care înclină balanța vieții spre mai bine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Eu nu ma mai simt asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *