Blog

Fără tine mă pierd

În orice gând tu eşti cu mine, în orice gând tu mă păzeşti şi îmi mângâi părul când mă uit în pământ…
Mereu îmi oferi protecţie şi curaj doar stând lângă mine, doar având încredere în mine.
Încrederea ta îmi dă încredere şi mă face mai puternică.
Când mă priveşti în ochi, simt că întreaga energie din Univers e canalizată doar spre noi doi, simt cum în jurul nostru se creează un câmp energetic pe care nimeni nu-l poate doborî. Ne ridicăm zidurile lumii noastre doar cât ne atingem, şi suntem indestructibili când suntem împreună.
Fără tine me pierd. E complicat să explic, dar știam că într-o zi te voi găsi. M-am născut cu scopul de a te găsi si de a sta cu tine pentru tot restul vieții. E ciudat cum destinul ne croiește drumurile în așa fel încât să ne găsim jumătatea…o fi adevărat mitul androginului? Dacă da…îl putem înțelege? E un adevărat mister pe care poate îl înțelegem când ne găsim jumătatea. Abia atunci simțim că suntem întregi, ca oameni.

Fără tine mă pierd, fără tine simt că n-aș putea trăi. Tu mă ghidezi și nu-mi voi permite să te pierd niciodată! Te iubesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Ce bine ar fi sa fie toti asa fericiti ca tine 🙂

  2. Nici eu n-am fost fericita mult timp…dar toti gasim in viata fericirea care ne este data doar noua. La un moment dat o gasim toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *