Blog

Gânduri de la 4 dimineața

E trecut de ora 4. Am dormit puțin. Puțin mai mult, că am adormit înainte de 00:00. Minune. Nu stau trează de mult timp, dar deja mă înțeapă ochii. Sunt obosită și nu de acum, de ceva timp.
Mă gândesc. Profund, zilnic. Habar n-am spre ce, dar știu către cine. El…micul meu Univers.
Am tot zis că îmi fac ordine prin gânduri și că le pun măcar pe hârtie dacă nu pe blog. Atâta haos într-o mică cutie craniană…
Nu-i nimic grav dacă te gândești, nu? Important e să ai și un sfârșit, un finish la care să vrei să ajungi și să le dai clasă la toți doar prin gândire, să le demonstrezi că și tu poti, nu numai ei.
M-am uitat ieri la patinaj. Aur, argint, bronz- Rusia. Aceeași antrenoare. În total 61,500 de dolari, pe 3 echipe. 3 locuri. Și bănetul antrenoarei, normal… Câți bani… Na, rușii-s buni. Patinajul e super. Aș face și eu asta în fiecare zi. Îmi venea să plâng, pe bune, nu doar așa, și chiar mi-am șters ochii când coborau steagul Rusiei peste ei și imnul se auzea răsunând în sala aia imensă. Au făcut spectacol. Sunt buni, n-ai ce zice. Impecabil. Imaculat.
Încă mă înțeapă ochii. E 4:26 deja. Parcă mi-e foame. Sau parcă aș bea o cafea. N-am mai băut cafea de pe 7. Am zis că nu mai beau cafea fără el. Nu are același gust… Gustul lui…
Am capul plin de căcaturi la ora asta. Mă gândesc că am ore de la 7…la 3. Ce zi nasoală. Mă gândesc că de miercuri am lipsit că am răcit…mi-aș face scutire până la bacalaureat. Îmi place școala…dacă ar fi să îmi aleg eu profii sau colegii. Ah, colegii… De ce îi numesc oare așa? Eu n-am colegi. Din 27 doar vreo 5 îmi sunt prieteni. Restul sunt doar niște umbre ambulante care își cară mirifica existență de pe un picior pe altul. Și visează…măcar au vise. Compromise.
4:31. Nu mai pot. Acuși sună alarma aia nenorocită. Mi-e somn. Mă bag la somn. Sau măcar încerc să pun capul pe pernă, să văd dacă reușesc să adorm.
Vise…pernă…vise…gânduri…din nou spre el…te iubesc…Noapte bună.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Si nu te multumesti cu 5 prieteni? Stai sa vezi cum e cand nu ai niciunul…

  2. Ba da…ma multumesc cu 5. Imi pun toata increderea in ei si sper sa nu ma dezamageasca

  3. Hmmm….gaseste-ti o zi in care sa dormi pana cand vrei tu,iar cand te trezesti ,profitand de linistea din jurul tau si de limpezimea gandirii tale,sa cugeti la tot ce te framanta si sa pui cap la cap toate nelamuririle pe care le ai!

  4. O sa incerc sa fac acest lucru. Dar mi se pare ca nici timp de dormit un numar rezonabil de ore nu mai am, nici nu mai zic sa dorm mai mult decat trebuie :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *