Blog

Dacă n-ar fi iubirea…

Dacă n-ai fi tu, zâmbetul meu n-ar mai exista.
Dacă n-ai fi tu, faţa mea n-ar mai fi atât de luminată toată ziua.
Dacă n-ai fi tu, nu aş avea de ce să retrăiesc fiecare amintire. Nu aş avea amintiri frumoase.
Dacă n-ai fi tu, uşor uşor m-aş pierde şi n-aş mai şti ce e cu mine. Tu mi-ai redat viaţa, tu m-ai ajutat să mă caut şi să mă regăsesc, să mă accept şi să mă iubesc aşa cum sunt.
Viaţa mea nu ar fi fost aşa fără tine.
Eu? Nu ştiu cum să mă numesc; sunt doar un călător în viaţă în căutarea fericirii; acolo unde e fericire domneşte şi iubirea. Acolo unde e iubire te găsesc pe tine zâmbindu-mi.
Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă, m-aş teme de mine. Iubind, am aflat atât de multe lucruri pe care nu le ştiam despre mine, încât am ajuns să mă întreb dacă mă cunosc cu adevărat. Au fost momente în care a fost plăcut să mă simt bine în pielea mea, şi momente în care nu mi-a făcut plăcere să ştiu că aşa sunt eu.
Am aflat cum sunt de fapt. Mi-am dat seama că lucrurile pe care le consideram greşite la mine s-au dovedit a fi alinare pentru ceilalţi; mi-am dat seama că nu sunt singură printre gândurile mele şi că el mă ţine de mână şi printre gânduri. 
Cu timpul, am învăţat să iubesc din ce în ce mai mult. Credeam că iubirea are o limită, o limită la care să mai poţi face diferenţa între dragostea pentru tine şi dragostea pentru cel de lângă tine, dar lucrurile nu stau chiar aşa. 
-Iubirea nu are limite, mi-au spus ochii lui când i-am întâlnit prima oară.
Dacă n-ar fi iubirea, dacă n-ai fi tu, m-aş teme de viaţă şi de mine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *