Blog

2

Şi când voi deschide ochii, razele soarelui îmi vor spune că a venit, din nou primăvara.
Oficial a venit. Neoficial e toamnă afară, cel puţin pe aici pe la mine. E primul an în care n-am zăpadă de ziua mea. E mâine, 3. Mai e mai puţin de o zi…
Anul ăsta va fi totul diferit. Fără zăpadă, doar cu ploaie, fără fulgi, doar cu ploaie, fără căldură, doar cu ploaie…dar cu iubire în inimă.
Anul ăsta parcă a venit mai repede. O aşteptam cumva, dar acum parcă vreau doar să treacă. Nu simt nimic special, nimic ciudat, nimic interesant…doar vreau să vină, şi să treacă.

Sunt Denisa. Mă cunoaşteţi deja. Şi mâine, 3 martie, fac 17 ani.
M-am schimbat mult; unii spun că în bine, alţii spun că în rău. Cine ştie. Eu mă bucur că m-am schimbat, şi zic eu că în bine.
Cu timpul am învăţat să iubesc. Am găsit persoana care să stea lângă mine mereu şi care să mă facă cea mai fericită femeie din lume! Şi ăsta e un lucru minunat!
La mulţi ani mie!


Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. la multi ani tie 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *