Blog

Fericirea

E trecut de ora 8 și eu vreau să scriu. În sfârșit simt nevoia cu adevărat, după o perioadă destul de lungă de timp. Nu știu când o să și postez, poate tot în seara asta, poate mâine…poate. Important e că scriu; poate e din cauză că mi-am luat agenda asta nouă și verde și simt nevoia să n-o las așa goală.
Sunt pe deplin fericită. Nu e acea fericire normală, ci fericirea aia profundă care îți imprimă un zâmbet tâmp pe față. Niciodată nu m-am simțit atât de bine în pielea mea. Mereu am găsit un defect, o greșeală măruntă care să mă facă să nu-mi doresc să mă mai uit în oglindă. Până în ziua în care el mi-a demonstrat că defectele fac parte din frumusețea mea, că exteriorul e la fel de deosebit ca sufletul meu curat și sincer în care el va sta pentru totdeauna.g
Când ești fericit, viața ta se schimbă, chiar dacă tu rămâi pe loc; stai acolo, respirând, respirând aerul rece al iernii, clipind încercând să topești fulgii de gheață opriți pe gene. Privești în jur, tu nu te schimbi, dar totu-n jur se schimbă. Îți place schimbarea. Îți place sau nu-ți pasă. Fericirea ta contează. El este fericirea ta. El te face fericit, el te face frumoasă, el te iubește pentru ceea ce ești.
Fericirea o primești prin suferințe. E ceva ce dobândești cu timpul, ceva pentru care să parcurgi o cale lungă până să te simți bine. Fericirea îți alină toate cicatricile trecutul și îți formează cel mai frumos și optimist viitor.
Cele mai puternice suflete s-au născut din suferinţe. Cele mai puternice caractere sunt pline de astfel de cicatrici. – Khalil Gibran

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Fericirea e doar o iluzie …

  2. La inceput…nu mai e cand stii sigur ca exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *