Blog

O ploaie adevărată

Din nou cineva bate în geam. Ploaia, vechea mea prietenă…
E din nou aici, gata să mă liniștească cu cântecele ei silențioase, cu care mă adormea când eram mică.
Eram mică…cândva. De unde griji sau stres? De unde lacrimi pe obraji sau cute între sprâncene? Eram un copil abia, nu știam decât ce este fericirea.
Pic pic, din nou la geamul meu. Uite și luna, mă veghează. Mă mângâie pe creștet și îmi șterge lacrimile.
Lacrimi de dor…
Nu mai am chef să scriu. Aș deschide geamul și aș întinde mâna spre ploaia adevărată și rece, as sta cu gura deschisă spre cer ca un pui de rândunică.
Uite cum ploaia bate-n ferestre… Dă-i drumul la ușă, fetiță, și las-o să se încălzească.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *