Blog

Vreau

În viaţă, la orice pas, întâlnim obstacole mai mici sau mai mari. Omul, ca fiinţă, are aproape mereu în el frica de a lua decizii. Preferă ori să lase timpul să treacă şi să le rezolve pe toate, ori să facă paşi mici dar tot nesiguri.
Mereu apar cuvintele mi-aş dori în locul unui ferm vreau. Mereu avem de ales între două situaţii, şi ne frământăm pe care să o alegem, în loc să ridicăm din umeri şi să spunem O să fac încetul cu încetul totul.
Stop. Mi-aş dori  nu mai există pentru mine de azi înainte. Acum vreau. Acum pot.

Vreau să mă bucur de fiecare secundă care mi-a fost dat s-o trăiesc pe pământ.
Vreau să zâmbesc mereu.
Vreau să-i fac şi pe alţii să zâmbească.

Vreau să iubesc şi să mă simt iubită. Vreau să mă bucur din plin de iubire.
Vreau să fiu fericită.
Pot să fiu fericită.
Pot să iubesc…
Te iubesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Daca ai incredere in tine e tot ce conteaza:)

  2. Asa este. Si am >;D<

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.