Blog

Îndrăgostiţii mor ultimii. Sau niciodată

Cred că toţi am simţit cel puţin o dată fluturi în stomac. Şi propabil că, din aceştia, nu mulţi i-am simţit pe cei provocaţi de dragostea adevărată care vine o dată în viaţă.
Un om îndrăgostit e altfel, din toate punctele de vedere. Îi simţi fericirea, doar stând lângă el, îi vezi admiraţia şi iubirea în ochi atunci când îşi priveşte persoana iubită. Se alintă din priviri, se înţeleg prin ele.
Dacă n-ai avut contactul acesta, înseamnă că nu te uiţi unde trebuie. E adevărat, nu totţi bărbaţii sunt siropoşi şi romantici, dar au şi ei momentele lor de tandreţe. Nici noi nu suntem mai răsărite uneori; noi şi încăpăţânarea noastră.

Nu mai vreau să spun că e frumos să fii îndrăgostit. Toată lumea spune asta; însă nu toţi o ştiu. Vreau să spun că e diferit totul când eşti îndrăgostit. Vezi lumea cu alţi ochi şi totul pare atât de nou, atât de necunoscut! De parcă viaţa ta ar începe din nou.

Vezi din nou prima lumină, doar că, de data asta o vezi în ochii lui. Îl ţii de mână şi simţi furnicături din degete şi până în burtică, la fluturaşi. Când te îmbrăţişează, simţi cum corpul tău îi pictează trupul pe pielea ta. Iar când te sărută, toată lumea se sparge în bucăţi şi rămâneţi doar voi doi. Voi doi şi liniştea.
Dacă e iubire adevărată, atunci e pentru toată viaţa. Te îndrăgosteşti în liceu sau în facultate, faceţi totul împreună. Apoi faceţi pasul cel mare şi deveniţi o familie, iar singurul lucru rău care se mai poate aplica este „până ce moartea ne va despărţi”.

Îndrăgostiţii mor ultimii. Sau n-ar trebui să moară niciodată. Sufletul trăieşte veşnic, iar iubirea e nemuritoare, păstrată adânc undeva în suflet. Dragostea nu moare niciodată.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.