SuperBlog

Vine toamna, eu vin din nou la Superblog!

ParticipLaSuperBlog2014

Mă bucur nespus să mă înscriu și în această toamnă la Superblog! Anul trecut competiția mi-a adus numai experiențe noi și frumoase. Am citit articole uimitoare și am fost mulțumită de juriu și de probe.
Deși m-am retras pe la mijlocul competiției, pentru că timpul și școala mă presau prea tare, mi-am promis mie ca, la toamnă, o să revin cu forțe proaspete. Și, uitați că momentul a venit! Mă reînscriu la Superblog!!! Abia aștept să mă reapuc de scris!!
Succes tuturor concurenților! Abia aștept să vă citesc articolele și să vă apreciez munca!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

 1. Anonim spune:

  Hey there, mă bucur să citesc că ai avut o experienţă pozitivă la SuperBlog pentru că am decis să particip şi eu ediţia aceasta şi nu prea ştiu la ce să mă aştept. 😀
  Succes!

 2. Bună, draga mea! Ma bucur ca o sa ne întâlnim la Superblog! Crede-ma, te vor aștepta doar lucruri interesante și oameni frumoși! Succes!

 3. Ooo, se pare că nu sunt singurul care se înscrie pentru prima data și e curios de ce experiențe o să aibă parte :))
  Bafta amândurora!!

 4. La fel si tie!

 5. Bine ai revenit in SuperBlog, Denisa! Mult succes! 🙂

 6. Multumesc frumos, draga Claudia!

 7. Anonim spune:

  Succes mult, Denisa. Sunt sigura ca vei avea parte de experiente memorabile. Ai o atitudine de castigator.

 8. Multumesc frumos, Dana! Anul trecut n-am reusit sa o duc pana la capat. Poate anul asta va fi mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *