SuperBlog

Cum îşi doreşte o femeie să fie cucerită?

Femeia e o fiinţă gingaşă, lăsată pe pământ pentru a controla instinctul de vânătoare al bărbatului.

Mi-ar plăcea să-l privesc pregătindu-se de prima întânire cu mine; să-l văd cum pregăteşte pe pat două cămăşi diferite, fiind indecis pe care să o poarte.
Aş sta rezemată de peretele acoperit de faianţă din baie dar ca să îl privesc cum îşi întinde spuma de ras Gerovital H3 MEN peste barba care în câteva minute va urma să se transforme într-o piele fină mirosind a after shave. Acel miros pe care orice bărbat îl are…


Fiind gata, să ştiu că ultima oprire o face la florărie, cumpărând un buchet cu florile mele preferate: trandafirii galbeni. M-ar impresiona şi m-ar ademeni în jocul lui romantic.
M-ar cuceri prin gesturile fine pe care doar un gentleman le-ar face.
L-aş privi în ochi şi aş vedea o privire plină de iubire, fără vreo urmă de prefăcătorie în ei.
Farmec. Ar avea şarmul lui şi asta m-ar cuceri din prima. 
L-aş admira pentru că ştie să facă o femeie să râdă, pentru că ştie să o aprecieze şi naturală. L-aş iubi când mi-ar da peste mână şi mi-ar spune ” Buzele tale sunt frumoase şi fără ruj pe ele „. 

Aş şti că e un bărbat independent după felul în care arată. Mi-ar plăcea să-l văd ziua în blugi şi tricou, cu părul vâlvoi, şi la oricare petrecere să se schimbe în bărbatul galant şi îngrijit la costum şi pantofi de lac.

O femeie e cucerită de un bărbat după felul în care acesta îşi îngrijeşte sufletul, nu neapărat după aspectul pe care acesta îl are. Fiecare gest micuţ al unui bărbat rebel poate să cucerească o femeie. 

În spatele oricărui bărbat se află o cucerire, o femeie. Iar în majoritatea cazurilor, femeia e cea care are ca preocupare îngrijirea bărbatului. Atât pe plan fizic, vestimentar, dar nu mai mult decât îngrijirea sufletului. 
Un bărbat e îngrijit când sufletul lui emană iubire în tot corpul.



Articol scris pentru prima probă din SuperBlog 2014!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. "Un bărbat e îngrijit când sufletul lui emană iubire în tot corpul".
    Frumos 🙂

  2. Multumesc 😀

  3. Anonim spune:

    Care e faza cu gerovital si farmec :))? Reclama ascunsa sau ce:))?

  4. Articolul e scris pentru competiția Superblog 🙂 folosirea unor cuvinte cheie e una dintre cerințele probei 🙂

  5. Anonim spune:

    Cam ciudata alegerea cuvintelor :)) nu stiu cum e cu superblogul ,sorry :p

  6. Asa sunt probele:) Trebuie sa respectam cerintele juriului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *