Blog

Să strigi spre cer

Să nu priveşti niciodată în jur când îţi propui să faci ceva. Să nu-ţi apleci urechea la vorbele altora, mai ales când nu le auzi chiar tu.
Priveşte în faţă şi găseşte puterea să îngropi totul: toate vorbele, toate privirile piezişe din colţuri. Fă în aşa fel încât să arunci câte o ocheadă în jos şi să-ţi admiri pantofii, căci cu fiecare pas pe care-l faci vor semăna tot mai mult cu ai Cenuşăresei.

Povestea ta nu e şi a lor. Doar se aseamănă între ele. Când cineva îţi spune Stai liniştit, şi eu am trecut prin asta,trebuie să dai din cap şi să zâmbeşti, pentru că nimeni nu trece prin ce treci tu. Doar momentul e la fel, dar ăsta deja ţine de viaţă. Nimeni nu simte aşa cum o faci tu.
Bucurii sau tristeţi,
Strigă spre cer şi descarcă-te. Aici, pe pământ, o să găseşti alinare nu şi ajutor. Strigă spre cer şi cheamă-l să te salveze,

E linişte în Cer…şi toţi demonii sunt pe Pămînt. Lasă Cerul să-ţi spele chipul atunci când plângi, doar el o să ştie. 
Să strigi spre Cer când pe Pămînt e haos…are cine să te audă doar pe tine. Trebuie doar să crezi.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *